Nl-Fr

Het AZ West opent een vacature voor een: Oftalmoloog

 Het AZ West heeft 224 erkende bedden, een dagziekenhuis, een erkende dienst intensieve zorgen, een erkende functie gespecialiseerde spoedgevallenzorg en een dienst M met 400 bevallingen, E en N*. We zijn een sterk groeiend regionaal ziekenhuis met jaarlijks meer dan 800 MUGinterventies en 20.000 klassieke opnames en daghospitalisaties.

Het AZ West opent een vacature voor een:
Oftalmoloog

AZ West opent een vacature voor een oogarts (activiteit van 75 % in het ziekenhuis). Wij zoeken een enthousiaste collega, die de oogheelkunde in de breedte beheerst en samenwerkt met de aanwezige oogartsen dr. Van den abeele en dr. Deman. Voorziene indiensttreding september 2019 of in onderling overleg.

Ons aanbod:
• Alle gangbare diagnostische mogelijkheden zijn aanwezig op de consultatie (Lenstar, Goldmann, OCT , Fluoangiografie, Octopus, Argon en Yag laser, Synoptofoor , Hess)
• De operatiezaal is degelijk uitgerust
• Regio met hoog potentieel aan pathologie door sterk vergrijzende bevolking
• De wachtdienst wordt mede door de perifere oogartsen van de regio verzekerd
• Privé praktijk is bespreekbaar

Uw profiel:
• U bent erkend als oftalmoloog of u bent assistent in opleiding oftalmologie, met bijzondere interesse in de brede waaier van oftalmologie
• U bent empathisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Voor bijkomende inlichtingen omtrent deze vacature kan u contact opnemen met dr. H. Lebbinck, hoofdarts (058/333.078 of herve.lebbinck@azwest.be) of dr. K. Van den abeele (058/333.742 of kathleen.vandenabeele@azwest.be).

Interesse? Stuur dan uw sollicitatiebrief met uitgebreid cv naar az West, t.a.v. dhr. P. Verhaeghe, voorzitter Raad van Bestuur, dr. L. De Bruyne, voorzitter Medische Raad, en aan dr. H. Lebbinck, hoofdarts, Ieperse Steenweg 100 te 8630 Veurne (directiesecretariaat@azwest.be).
 
Tel.058/333.742
E-mailkathleen.vandenabeele@azwest.be
 
Return to small adds overview
top ^