Nl-Fr

BSONT 2019 - inschrijving voor 12 november 2019


Geachte Dokter, Mevrouw, Mijnheer,

BSONT 2019 - vrijdag 29 november 2019


De Belgian Society of Ophthalmic Nurses & Technicians - BSONT organiseert ook dit jaar weer een opleidingsdag voor uw medewerkers tijdens OB 2019 congres.

Dit jaar hebben we als onderwerp Beter inzicht in glaucoom gekozen. Zoals elk jaar proberen wij een programma samen te stellen dat aansluit bij de interesses van uw medewerkers . Dankzij onze sprekers zullen zij dit jaar niet alleen meer inzicht krijgen in de pathologie en de behandeling van glaucoom of hoe een glaucoompost functioneert maar ook hoe zijzelf als medewerker kunnen participeren in de therapietrouw. 

Gezien de positieve feedback van de vorige 2 jaren nodigen wij ook dit jaar Professor Franck uit om een onderwerp aan te snijden dat het welzijn van uw medewerkers ten goede komt. Het volledige programma vindt u hier terug:

Informatie over inschrijvingen zie hier. Voor 12 november is de deelnameprijs 90 EUR, nadien 140 EUR. Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van betaling.

De BSONT opleidingsdag zal doorgaan op vrijdag 29 november 2019 tijdens het OB congres in Square, Brussels Meeting Center, Kunstberg, 1000 Brussel.

Het doelpubliek zijn vooral verpleegkundigen, technische oftalmologische assistenten en administratieve medewerkers die met u samenwerken op de raadpleging en hospitalisatieafdelingen, in de operatiezaal, of het dagziekenhuis.

We hebben ons best gedaan om ook dit jaar weer een interessant programma samen te stellen voor al uw medewerkers. De topics worden toegelicht door boeiende sprekers. Goed geïnformeerde medewerkers zijn een meerwaarde voor u en uw patiënten.

Daarom willen we u vragen geachte dokter, Mevrouw, Mijnheer om uw medewerkers zoveel mogelijk en tijdelijk te informeren. Wij danken u om hen een  kans te geven aan dit congres deel te nemen.

Alvast onze dank voor uw medewerking.

Met de meeste hoogachting,

Het organisatiecomité BSONT 2019

top ^