Nl-Fr

Vacature Oogarts- regio Kempen

 Ben jij de collega die we zoeken in onze regio?

De Oogpraktijk zoekt een enthousiaste collega voor samenwerking parttime of fulltime, voor korte of lange termijn.

Als collega binnen de Oogpraktijk krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Ons team steunt je in de uitbouw van je eigen traject, als arts, als collega maar ook als persoon. Je werkt in een dynamisch team waar openheid, luisterbereidheid en vertrouwen de kernstenen zijn van onze samenwerking.

Een gepersonaliseerde, hoog kwalitatieve oogzorg waarbij de beleving van de patiënt centraal staat, is onze topprioriteit. Jouw visie en creatieve bijdrage aan de optimalisatie van onze zorgtrajecten, is voor ons zeer belangrijk. Er bestaat een grote openheid en ondersteuning voor het door ontwikkelen naar een subspecialisatie. Vandaag werken we op 2 state-of-the-art uitgebouwde sites met de mogelijkheid tot een ruim gamma van extramurale chirurgische en andere behandelingen. De beide praktijken zijn vlot bereikbaar op een 30tal minuten van Leuven en Antwerpen.

Ben je gemotiveerd, flexibel, en wil je groeien? Dan zijn dit jouw toegevoegde waarden aan ons team, de patiënt en al de overige betrokken zorgverstrekkers.

Interesse om je te laten zien? Contacteer ons dan snel voor meer informatie.

www.oogpraktijk.be
 
Tel.014540409
E-mailinfo@oogpraktijk.be
 
Return to small adds overview
top ^