Nl-Fr

Ben jij de collega die we zoeken?

 Als collega binnen de Oogpraktijk krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en echt authentiek te zijn. Ons team steunt je in de uitbouw van je eigen traject, als arts, als collega maar ook als persoon.
Je werkt in een dynamisch team waar openheid, luisterbereidheid en vertrouwen de kernstenen zijn van onze samenwerking.
“360° Patient centricity” is ons hoofddoel. Een gepersonaliseerde, hoog kwalitatieve oogzorg waarbij de beleving van de patiënt centraal staat, is onze topprioriteit.
Jouw visie en creatieve bijdrage aan de optimalisatie van onze zorgtrajecten, is voor ons zeer belangrijk. Er bestaat een grote openheid en ondersteuning voor het doorontwikkelen naar een subspecialisatie. Vandaag werken we op 2 state-of-the-art uitgebouwde sites met de mogelijkheid tot een ruim gamma van extramurale chirurgische en andere behandelingen.

Vertoon je vandaag enkel interesse in een consulentschap omdat je meent dat jouw talenten en kennis een meerwaarde kunnen betekenen voor onze patiënten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en de mogelijkheden te bekijken.
Wens je vandaag te ervaren wat het betekent om in ons dynamisch team te werken? Ook hier staan we voor open.

Vrijheid, vertrouwen, collegialiteit, positiviteit, efficiëntie en innovatie zijn onze kernwaarden.
Collegiaal, ondersteunend, dynamisch en open-minded is ons team.

Gemotiveerd, flexibel, luisterbereid en innovatief, zijn jouw toegevoegde waarden aan het team, de patiënt en al de overige betrokken zorgverstrekkers.
 
Tel.0473844891
E-mailpatricia.casaer@oogpraktijk.be
 
Return to small adds overview
top ^