Nl-Fr

Vacature oogartsencentrum ZW Vlaanderen

 Het Oogartsencentrum ZW Vlaanderen(OAC) zoekt dynamische oogartsen om hun team te versterken . Het OAC is een multidisciplinaire groep van oogartsen gevestigd in Harelbeke in het hart van ZW Vlaanderen ( driehoek Kortrijk Roeselare en Waregem). Het centrum werd recent sterk uitgebreid en beschikt nu over 2 operatiezalen welke voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen. Verder hebben we een volledig ingericht technisch platform met een zeer ruim aanbod aan diagnostische toestellen. De praktijk is volledig geïnformatiseerd en werkt met de cloudversie van Eyefile. Actueel doen we in het OAC alle chirurgie welke kan gebeuren onder locale verdoving : cataractchirurgie , glaucoomchirurgie en ooglidchirurgie evenals refractieve procedures zoals RLE en ICL.

UW PROFIEL:
-----------
U heeft interesse voor oogheelkunde en evt ook in refractieve procedures . Dr Frank Kesteloot heeft ervaring met het opleiden van oogchirurgen ( vroeger stagemeester geweest) en is bereid van u hierin bij te staan en te coachen.
Of U wenst de ophtalmologie te beoefenen in al haar facetten , doch voor de chirurgie wenst u door te verwijzen naar de collegae waarmee u samenwerkt.
Of U wenst zich vooral toe te leggen op een subdiscipline ( glaucoom , refractieve chirurgie , cornea …)

WIJ BIEDEN:
---------
een aangename omgeving waarbij de onderzoeken worden gedaan door goed opgeleide medewerkers ; de technische en organisatorische beslommeringen worden overgenomen door stafmedewerkers zodat u zich maximaal kan focussen op uw taak als oogarts . Het OAC zet sterk in op digitalisatie om zo efficiënt mogelijk te kunnen omgaan met de resultaten van diverse onderzoeken . Een aangename werksfeer creëren is voor ons een prioriteit.
We zorgen ook voor een stimulerende werkomgeving : ruime receptiebalie, 2 afgescheiden wachtzalen evenals wachtruimtes naast de consultatielokalen, 4 ingerichte consultatieruimten, vergaderlokaal en lunchruimte, moderne inrichting.
Het OAC heeft een goede samenwerking met een aantal andere toonaangevende praktijken zodat de mogelijkheid bestaat tot uitwisseling van competenties.

Indien Interesse neem dan contact op met Frank Kesteloot via email
www.oogartsencentrum.be
 
E-mailfrank.kesteloot@oogartsencentrum.be
 
Return to small adds overview
top ^