Nl-Fr

Vacature oogarts AZ Oudenaarde

 AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch algemeen ziekenhuis in de Vlaamse Ardennen met een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod dat voortdurend uitgebreid en afgestemd wordt op de wijzigende noden van de patiënt. Een positieve ingesteldheid en een professionele houding maken van AZ Oudenaarde een hartelijk en toekomstgericht ziekenhuis!

AZ Oudenaarde onderscheidt zich door het leveren van excellente basiszorg met hoogtechnologische apparatuur in combinatie met een mensgerichte benadering. De kleinschaligheid van het ziekenhuis biedt immers ruimte voor een persoonlijke aanpak. Het ziekenhuis beschikt over 235 bedden. Dankzij een samenwerking met grotere zorgcentra als UZ Gent en ASZ Aalst kunnen patiënten van AZ Oudenaarde beroep doen op een volledig zorgaanbod.

De recent vernieuwde ziekenhuisomgeving biedt ruimte voor een uitbreiding van het medisch aanbod. Een team van gedreven zorgverleners (65 artsen en 500 personeelsleden) zet zich dagelijks met veel enthousiasme in voor het welzijn van iedere patiënt.

De dienst Oogheelkunde beschikt over een volledig uitgeruste consultatieruimte met ook SD OCT, digitale fluoangiografie met autofluorescentie, retinale en yag-laser, lensmeter en echografie. In het operatiekwartier zijn alle faciliteiten aanwezig voor voorsegmentchirurgie, ooglid- en strabismechirurgie. Tijdens de consultaties en de operaties kunnen de oogartsen rekenen op de assistentie van gespecialiseerde verpleegkundigen.

De dienst Oogheelkunde van het AZ Oudenaarde wil zijn team uitbreiden met een enthousiaste

Oogarts

U kan over deze vacature alle inlichtingen bekomen bij:

- dokter V. Fabré - hoofdarts (055/33 66 61)

- dokter B. Vincke - oogarts (bruno.vincke@azoudenaarde.be)

Interesse?

Stuur uw kandidatuur met curriculum vitae naar Dr. V. Fabré, hoofdarts, Minderbroedersstraat 3, 9700 Oudenaarde.
 
Tel.055/33 66 61
E-mailbruno.vincke@azoudenaarde.be
 
Return to small adds overview
top ^