Nl-Fr

Vitreoretinaal chirurg zoekt part-time operatieassistent(e)

 Vitreoretinaal chirurg zoekt part-time operatieassistent(e)

Als vitreoretinaal chirurg in het AZ Sint-Lucas in Gent ben ik op zoek naar een part-time instrumenterende verpleegkundige om te assisteren tijdens oogingrepen. De ingrepen vinden plaats op donderdagen in de oneven weken (dus 2x/maand). Alle patiënten zijn in dagverpleging opgenomen in de Volkskliniek, en de meeste ingrepen gebeuren onder algehele narcose.

Operaties starten om 8u00 en gaan meestal door tot ongeveer 16u00 à 17u00.  

U zou verantwoordelijk zijn voor het opstarten van het operatietoestel (vitrectomietoestel), het klaarmaken van de instrumententafel en het instrumenteren tijdens de ingreep. Er worden doorgaans 4 à 5 ingrepen verricht per dag.

U beschikt over het diploma bachelor in de verpleegkunde. Werkervaring in het operatiekwartier van oogheelkunde is een pluspunt maar niet per sé noodzakelijk. Er kan voor opleiding gezorgd worden, zowel in het operatiekwartier als bij de fabrikant van het operatietoestel.

De aanstelling is voor werk in bijberoep voor onbepaalde duur. Er gratis parking beschikbaar, ondanks de zeer centrale locatie in Gent.

De werkomstandigheden zijn aangenaam. U zal werken met een vast team verpleegkundigen en een jonge, gemotiveerde vitreoretinaal chirurg in een klein dagcentrum van het ziekenhuis. 

U hoeft niet mee te doen aan een permanentie / wachtdienst. 

Voor verdere informatie kan u contact opnemen met 

Leigh Spielberg: tel: 09/332.2169 // email: Leigh.Spielberg@gmail.com
 
Tel.09/332.21.69
E-mailleigh.spielberg@gmail.com
 
Return to small adds overview
top ^