Nl-Fr

Nederland : Vacature oogarts in regio Eindhoven (Geldrop)

 Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een ondernemende en betrokken

Oogarts (0.5 fte)

Functieomschrijving
Het St. Anna Ziekenhuis, gevestigd in Geldrop en Eindhoven, staat midden in de samenleving en biedt kwalitatief hoogwaardige zorg. De huidige vakgroep oogheelkunde bestaat uit 3 allround oogartsen. Vanwege uitbreiding ontstaat er per direct een vacature voor een 4e oogarts in Geldrop (0.5 fte).

Het St. Anna Ziekenhuis en de afdeling oogheelkunde vormen een plezierige, dynamische werkomgeving met korte lijnen en een informele sfeer. Passend bij het streven van het ziekenhuis staat de vakgroep voor uitstekende basiszorg, waarbij professionaliteit, veiligheid en individuele aandacht centraal staan in het patiëntencontact.

Wij hebben een zeer gemotiveerd ondersteunend team bestaande uit 4 TOA’s, 4 orthoptisten, 1 optometrist, 2 contactlensspecialisten, 7 doktersassistenten en 2 secretaressen. We maken deel uit van een regionale samenwerking wat betreft de weekenddiensten (5 locaties met in totaal 23 deelnemende oogartsen).

Alle gangbare diagnostische en therapeutische mogelijkheden zijn aanwezig (waaronder IOL-master, Humphrey perimeter, OCT, FAG, ultrasonografie, Nd:YAG-laser en patroonlaser). De operatieve ingrepen worden verricht op een poliklinische behandelkamer en een goed geoutilleerde operatiekamer.

Functie-eisen
Wij zoeken een betrokken, ondernemende collega die de oogheelkunde in de breedte beheerst en hierin dagelijks excellente zorg wil leveren. Een vriendelijke omgang, zowel met patiënten als met medewerkers, vinden wij een belangrijke eigenschap. Uiteraard is er ruimte voor het uitoefenen of ontwikkelen van een aandachtsgebied. Het verrichten van cataractchirurgie is een mogelijkheid maar geen vereiste.
Wij nodigen ook collega's uit te solliciteren die in België wonen en/of die zich in de afrondende fase van hun opleiding bevinden.

Arbeidsvoorwaarden
De aanstelling is aanvankelijk als Chef de Clinique (met salariëring conform AMS), met de intentie om bij wederzijdse tevredenheid binnen 3-6 maanden toe te kunnen treden tot de vakgroep en de Coöperatie. Hierbij bestaat de mogelijkheid van een inverdienregeling.

Contactinformatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de vakgroepleden, te weten Arnaldo Gonçalves (a.goncalves@st-anna.nl), Mari Elshout (m.elshout@st-anna.nl) en Koen Paarlberg (k.paarlberg@st-anna.nl).
Telefoon: 040-2864374
Uw motivatiebrief en CV kunt u richten aan dhr M. Elshout (vakgroepvoorzitter) en sturen naar m.elshout@st-anna.nl.
 
Tel.00 31 40-2864374
E-mailm.elshout@st-anna.nl
 
Return to small adds overview
top ^